Slavni kuhar ostavio 30 godina mlađu ljubavnicu, a ona mu se ovako osvećuje

Foto:Instagram

SLAVNI britanski kuhar Paul Hollywood ovih dana naslovnice novina i portala puni ne svojim slastičarskim kreacijama, već skandalom koji trenutno potresa njegov privatni život.

53-godišnji televizijski kuhar, poznat hrvatskoj publici kao član žirija u emisiji Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar, ostavio je suprugu Alexandru Hollywood zbog gotovo 30 godina mlađe ljubavnice. 

No Paul se ipak nije skrasio s atraktivnom ljubavnicom Summer Monteys-Fullam, već je nedavno viđen s novom djevojkom.

Ne bi li mu se malo osvetila i podsjetila što propušta, Summer je objavila seksepilne fotografije na svom Instagram profilu. Mnogi od njezinih 27 tisuća pratitelja obasipali su je komplimentima na račun njenog izgleda, a jedna fotografija privukla je posebno puno pažnje. 

U posljednjoj objavljenoj fotografiji pozira na krevetu u jednodijelnom kostimu, ističući zamamnu figuru. "Ljubav prema samoj sebi je najbolji srednji prst svih vremena", piše uz fotografiju. Pratitelji su u komentarima napisali kako je prezgodna i da im je drago što malo zeza Paula.

Kuhar je i krajem prošle godine završio u skandalu. Ukrali su njegove privatne fotografije i napravili lažne profile na društvenim mrežama. Kradljivci su lažne profile koristili kao mamac za upoznavanje nepoznatih žena. Paul se očitovao na svom Facebook profilu navodeći svojim pratiteljima da ne nasjedaju na prevaru jer to nije on.

Pročitajte više