Slavni reper prvi put nastupa na televiziji nakon tragedije na njegovom koncertu lani

Foto: Instagram

REPER Travis Scott u nedjelju nastupa na dodjeli glazbenih nagrada Billboard Music Awards. To će mu biti prvi nastup na televiziji nakon tragedije na festivalu Astroworld u studenom prošle godine, na kojem je poginulo desetero ljudi, a stotine su ozlijeđene.

Vijest o Travisovom nastupu potvrdio je njegov kolega i prijatelj Sean Diddy Combs.

"Dao sam zahtjev za Billboard Music. Rekao sam: 'Moj brat Travis Scott mora nastupiti. Ja sam izvršni producent, on mora nastupiti.' NBC je na to rekao 'da'. E to je ljubav", rekao je Diddy u videu objavljenom na Instagramu.

"Neće biti otkazivanja dok sam ja tu. Ljubav se povezuje s oprostom pa mi je zato bilo važno da nastupi Travis Scott. Bit će to sjajna noć", objasnio je Diddy. 

Travis je nakon tragedije na Astroworldu smanjio nastupe, ali ih je ipak imao. Prošlog vikenda nastupio je s reperom Quavom na utrci Grand Prix u Miamiju, no nastup na dodjeli nagrada bit će mu prvi televizijski nastup. 

Podsjetimo, na Astroworldu je tijekom Travisovog nastupa došlo do stampeda u kojem je poginulo desetero ljudi, a najmlađa žrtva bio je devetogodišnji dječak. Obitelji poginulih tužile su organizatore i repera jer je on nastavio s koncertom kao da se ništa ne događa. Scott se pravdao da zbog svjetla na pozornici nije vidio što se odvija u publici.

Pročitajte više