Slavni reper u novoj pjesmi optužio Drakea da je pedofil: Sakrijte svoje mlađe sestre

Foto: Profimedia/EPA

Reper Kendrick Lamar objavio je još jednu "diss" pjesmu u kojoj napada Drakea, što je njegova treća takva pjesma u 36 sati.

Sukob je započeo kada se Lamar obrušio na kanadskog repera i J Colea u svojoj pjesmi First Person Shooter. Dok je Cole rano odustao od sukoba, Drake se nastavio prepirati s Lamarom te se njih dvojica cijeli tjedan vrijeđaju. U pjesmama je Drake optužio Lamara za obiteljsko nasilje, a Lamar je tvrdio da Drake ima "tajnu kćer" koju skriva od javnosti.

U svojoj novoj pjesmi Not Like Us Lamar je nazvao Drakea "certificiranim pedofilom", spominjući više puta njegove navodne interakcije s mlađim ženama. "Reci, Drake, čujem da ih voliš mlade", repa 36-godišnji Lamar, dodavši da će se zbog svog interesa mučiti u zatvoru: "Bolje ti je da nikad ne ideš u zatvorski blok jedan."

Lamar je nadalje upozorio sve žene koje zanima Drake da "samo pripaze da sakriju svoju malu sestru od njega". Nastavio je ismijavati njegov studijski album Certified Lover Boy: "Certificirani ljubavnik? Certificirani pedofil." Pjesma je objavljena na YouTubeu u nedjelju, a naslovnica prikazuje snimak Drakeove vile iz zraka označenu crvenim markerima seksualnih prijestupnika.

Ranije je Drakea optužio da ima niz ovisnosti

Prije objave Not Like Us, Drake je u subotu objavio trodijelnu pjesmu Family Matters u kojoj je optužio Lamara za licemjerje u njegovom pro-crnačkom aktivizmu. U pjesmi ga također optužuje za obiteljsko nasilje i za "moljenje" Tupacovih nasljednika da tuže Drakea zbog njegove upotrebe AI verzije pokojnog repera u pjesmi.

Nije tu stao jer je nastavio napadati A$AP Rockyja, Ricka Rossa, Futurea i Metro Boomina. Ali Lamar je uzvratio u roku od nekoliko minuta, objavivši Meet The Grahams, "diss" pjesmu u kojoj je optužio repera da ima kćer koju skriva od javnosti i da ima niz ovisnosti o kockanju, alkoholu, drogama, seksu i trošenju novca.

Pročitajte više