Slavnog glumca napao trol, on uzvratio gestom kakvu ovaj nije ni sanjao

Foto: Instagram

PATTONA OSWALTA napao je trol na Twitteru, a on mu je uzvratio gestom kakvu ovaj nije ni sanjao.

Michael Beatty nije bio najbolje raspoložen u četvrtak popodne. Naime, 64-godišnjak iz Huntsvillea nedavno se vratio s dvotjednog boravka u bolnici, gdje je pao u komu zbog komplikacija od dijabetesa i sepse.

Pristalica Trumpa bio je vidno uznemiren, što otkrivaju njegove objave na Twitteru, a posebno se ražestio nakon što se Patton Oswalt našalio s američkim predsjednikom.

"Upravo sam shvatio da sam bio toliko sretan jer si umro u filmu Blade Trinity", poručio je Beatty slavnom glumcu u četvrtak popodne, referirajući se na film iz 2004. u kojem je Oswalt glumio.

U intervjuu u četvrtak Betty je rekao kako nije mislio da će Oswalt uopće pročitati njegove odgovore. No glumac i komičar odgovorio je - prije nego je svojih 4,5 milijuna pratitelja uputio na Beattyjevu GoFundMe kampanju, koju je pokrenuo kako bi namirio medicinske troškove.

Oswalt je donirao 2000 dolara na račun koji je dotad prikupio tek 600 dolara, a ubrzo su se počele slijevati i donacije od njegovih fanova. Iako je ciljani iznos bio 5000 dolara, dosad je prikupljeno više od 29 tisuća dolara.

"Nikad ne bih pomislio da će se ovo dogoditi na temelju onoga što sam mu tvitao", kaže Beatty. "Ako ništa, očekivao sam da mi odbrusi ili da me ignorira, no to se nije dogodilo".

Beatty, koji kaže da živi od mirovine, kaže kako se razbolio nakon što nije propisno liječio dijabetes. Razvio je sepsu i dijabetičnu ketoacidozu, ozbiljne komplikacije dijabetesa koje su ga gotovo ubile u prosincu, piše Washington Post.

Betty je pao u osmodnevnu komu, što mu je produžilo boravak u bolnici, a sad se oporavlja - no nije mogao podmiriti troškove. Sve dok se nije pojavio Oswalt, za čiju gestu korisnici društvenih mreža ne mogu pronaći dovoljno riječi hvale.

Beatty kaže kako mu je ovo iskustvo promijenilo perspektivu. Kaže kako želi napustiti "ovčarski" mentalitet koji je naslijedio, a zbog kojeg je ljude sudio prema onome u što vjeruju.

"Moram preispitati neke stavove", zaključio je.

Pročitajte više