Slijepa Hrvatica rasplakala publiku njemačkog Voicea i prošla ravno u polufinale

Screenshot: Youtube

SLIJEPA Hrvatica Bernarda Brunović, koja živi u Švicarskoj, proslavila se nastupom u njemačkoj verziji showa The Voice, a u posljednjoj je emisiji odličnom izvedbom izborila direktan prolaz u polufinale. 

Bernarda je izvela pjesmu Lady Marmalade, a član žirija Michael Patrick poslao ju je direktno u polufinale. Publiku je ganula do suza, a čak je i član žirija Mark Foster, koji je priznao da inače ne voli tu pjesmu, bio oduševljen njenom izvedbom. 

25-godišnja Bernarda, koja je slijepa od rođenja, oduševila je žiri i publiku podigla na noge već na prvom nastupu kad je izvela pjesmu I Heard It Through The Grapevine Marvina Gayea. 

Do sada je napisala čak 250 svojih pjesama, a u showu je naglasila i da su joj neke pjesme spasile život.

 "Čula bih neku pjesmu u teškom trenutku i dobila bih volju i snagu ustati i boriti se dalje", rekla je.

"Želim pokazati publici i svima da je sve moguće. Da nikad ne treba odustati i da čovjek treba zgrabiti sve što mu život pruža i učiniti od toga što može. Dok sam živa, uvijek će postojati nada - san da ću jednom progledati", dodala je Bernarda koja je do sad prošla čak 33 operacije, a prilikom jedne je čak ostala bez oka.

Bernarda se 2011. godine natjecala na švicarskom izboru za pjesmu za Eurosong te završila na drugom mjestu. Pobjeda joj je pobjegla za dlaku. 

Pročitajte više