Slovenci raspravljaju o računu s Hvara: "Jedino pivo ima pristojnu cijenu"

Foto: Instagram

DRUŠTVENIM mrežama opet kruže računi s Jadrana, a ovaj put riječ je o jednom iz poznatog beach bara na Hvaru koji je na Twitteru privukao pažnju brojnih Slovenaca.

Račun od gotovo 88 tisuća kuna nije mogao proći neprimjećeno, iako je riječ o Hvaru koji je postao svojevrsna vrsta elitne hrvatske turističke destinacije. "Radije bi kupio auto. Po preračunu, jedino pivo ima pristojnu cijenu", jedan je od komentara na račun. "Napojnica nije uračunata", piše uz fotku računa.

Drugi korisnik Twittera komentirao je, pak, kako se na Hvaru svaku večer u klubovima okreću milijuni, no nigdje ih se ne može vidjeti. "Godinama i godinama bez novih investicija, javni prostor slab, lokalna vlast koruptivna", napisao je.

Neki, pak, tvrde da je riječ o sasvim pristojnim cijenama. "Budi sretan da ste na Hvaru, na Mikonosu biste mogli dodati jednu nulu", napisao je jedan tviteraš.

Drugi je i zalijepio fotografiju cjenika iz Mikonosa, razvikanog grčkog otoka poznatog kao glamurozna destinacija za najbogatije i najpoznatije, prema kojem su cijene na Hvaru zaista "pitome", pogotovo jer je najsunčaniji hrvatski otok proglašen najljepšim na Mediteranu.

Pročitajte više