Službeno najbolja turistička agencija jugoistočne Europe konačno u Hrvatskoj

Foto: Press

FLY FLY TRAVEL službeno najbolja turistička agencija u jugoistočnoj Europi, otvorila je svoju prvu poslovnicu na teritoriju Hrvatske. Pored Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Turske, od 29. siječnja otvorena je poslovnica i u Rijeci.

U prolazu M.K. Kozulić 3 (Zagrad), potencijalni putnici mogu kupiti najjeftinije avio karte, aranžmane i krstarenja za cijeli svijet i uvjeriti se u kvalitetu po kojoj je Fly Fly Travel postao prepoznatljiv u regiji.

Fly Fly Travel je nositelj brojnih priznanja, a neka od njih su „Brand Leader Award“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u području prodaje avio karata  i „Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe. Kompanija je i nositelj priznanja “Vip Biz Partner 2014” za najbolje malo i srednje poduzeće koju dodjeljuje Gospodarska Komora.

U sklopu poslovnice  u Rijeci nalazi se i drugi Fly Fly Shop u regiji, gdje ljubitelji mogu kupiti makete aviona svjetskih avio kompanija. Sastavni dio kompanije je i Fly Fly Academy koji se bavi obrazovanjem kadrova sa različitih područja avio industrije, a najpopularnija obuka je za kabinsko osoblje, tako da dolaskom Fly Fly kompanije u Hrvatsku postojat će mogućnost i pohađanja obuka za jedno od najpopularnijih zanimanja – “Cabin Crew”.


Fly Fly Travel izdaje i časopis Fly & Travel Inflight Magazine, prvi i jedini mjesečnik iz sfere civilne avijacije i turizma. Uskoro će biti dostupan u Hrvatskoj u vidu dvojezičnog izdanja (CRO–ENG).

Za više informacija o Fly Fly Travelu posjetite flyflytravel.hr.

Pročitajte više