Snimile je kamere: Slavna reperica na Met Gali prekršila strogu zabranu Anne Wintour

Screenshot: YouTube/Vogue/Twitter

AMERIČKA pjevačica Doja Cat, pravog imena Amala Ratna Zandile Dlamini, snimljena je kako puši električnu cigaretu na ovogodišnjoj Met Gali. Njezino ponašanje ne bi privuklo toliko pažnje da nije poznato da Anna Wintour, urednica Voguea i organizatorica Met Gale, strogo zabranjuje pušenje na najpoznatijem modnom događaju godine.

Ulovile je kamere

Čini se da se Doja Cat oglušila na to pravilo. Dok je čekala da je influencerica Emma Chamberlain intervjuira, pjevačica je pušila, ne sluteći da će ju kamere snimiti. Inače, Doja Cat je prošlog mjeseca rekla da je prestala pušiti cigarete nakon što je bila na operaciji krajnika te sada koristi električne cigarete bez nikotina.

Kadar u kojem se vidi kako Doja Cat puši na crvenom tepihu izrezan je iz videa objavljenog na službenom YouTube kanalu Voguea, ali se vidi kako pjevačica u ruci drži e-cigaretu. Također, tviteraši su uspjeli uloviti trenutak u kojemu se jasno vidi da Doja Cat krši Annino pravilo te su ga objavili na Twitteru.

Nije poznato je li Wintour zabranila i tu vrstu cigareta, no ranije je dala do znanja da je pušenje najgori prijestup koji netko može napraviti na Met Gali. Tijekom intervjua za CBS Mornings koji je emitiran prije Met Gale urednici Voguea postavljeno je pitanje koji je najbolji način da slavni više nikada ne budu pozvani na ovaj prestižni događaj. Ona je kratko rekla: "Pušenje."

Zabranila i pušenje u toaletima

Na prijašnjim Met Galama brojni gosti su odlazili u toalet kako bi popušili cigaretu, što je potaknulo Wintour da 2018. pojača tajno osiguranje. Međutim, to nije spriječilo Colea Sprousea i Luku Sabbata da puše u toaletu muzeja 2019. godine, a uz to su prekršili još jedno pravilo - snimili su selfie. 

Podsjetimo, Doja Cat je za Met Galu odjenula kostim mačke koji je podsjećao na Lagerfeldovu ljubimicu Choupette. Pjevačica je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama Oscara de la Rente, kapuljaču te šlep, a na glavi je nosila mačje uši i protetski mačji nos.

Pročitajte više