Snježana Mehun: Ljude frustrira jer njihove jelke nisu najveće, a pokloni raskošni

Foto: Instagram

SNJEŽANA SCHILLINGER MEHUN na svom je Instagram profilu objavila fotografiju ispred velike božićne jelke te je svojim pratiteljima poslala poruku.

"U bitci najljepših i najvećih božićnih jelki na Instagramu pobjeđuje li moja? Možda, ali ono što je sigurno, moja nije! Posudila sam ju iz hotelskog predvorja. Ove godine nismo kitili jelku", započela je.

"Privid koji nas okružuje, koliko god na njega upozoravali, ipak nas obuzme gledajući sve ove slikice na društvenim mrežama i zato ovaj moj post o jelkama je zapravo post posvećen svima koji su frustrirani jer njihova jelka nije najveća, njihova familija nije najbrojnija oko božićnog stola, njihovi pokloni nisu najraskošniji, njihova trpeza nije najslasnija, njihov provod nije za najboljim VIP stolom #prvireddomora i možda su sami, bolesni, tužni, moje molitve i želje su uz njih, samo mir i dobro!"

"Učinimo nešto danas dobro. Odnesimo kolače susjedi koju treba 'dogledavati', nazovimo tetku koju nitko ne voli, pitajmo frenda koji je zaboravljen od svih u nekoj od svojih životnih muka i bijeda, 'kako si stari?!' Molimo za sve one koji nemaju više tu sreću da su s nama ovdje na zemlji, ali su u našim mislima i molitvama!"

"Suzdržati se od sijanja zlih i glupih komentara bilo bi sasvim dovoljno za božićni duh! Vjerojatno je Bog na to mislio kada je poslao svog sina da nas nauči pravim vrijednostima! Sigurno nije računao da će cijeli dan odgovarati na WhatsApp gifove 'e ćaća, moj ćaća, di si ga posla?!" zaključila je.

Pročitajte više