Snježana Mehun mlađahnog manekena osvojila dobrim seksom

DOK SE poduzetnica Snježana Mehun drži toga da je mlađe slađe, njen osam godina mlađi dečko Mihael Galeković je potvrdio kako u njenom slučaju vrijedi ona stara - "žene su kao vino - što starije to bolje". Naime, pohvalio se kako je tajna njihove sretne četverogodišnje veze - dobar seks.

Bivši Armanijev model za donje rublje odavno je stavio zaručnički prsten na Mehunkinu ruku, a zvuci svadbenih zvona sve glasnije odjekuju te bi par, koji tvrdi da je još uvijek zaljubljen kao i prvog dana, konačno mogao stati pred oltar. Zaručnički prsten s crnim kamenom i briljantom, naime, već više od dvije godine svjetluca na Mehunkinoj ruci, ali datum vjenčanja još uvijek nije poznat javnosti.

Intimno vjenčanje, bez derneka

Svojevremeno nam je Mehun otkrila: "Taj dan će definitivno biti intiman za moju obitelj, neće biti derneka. Bit ćemo nas dvoje i moj sin Dino. Mjesto vjenčanja sigurno neće biti Markov trg ili slično frekventno mjesto. Razmišljam o Havajima ili možda čak našim Kornatima, glavno da je prelijepo i intimno".

Mihael je Snježanu zaprosio nekoliko dana nakon što je u zlatarnici ugledala prsten koji ju je oduševio: "U zlatarnici sam jedan dan ugledala prsten s crnim kamenom i briljantom. Oduševio me je. Mihael je to primijetio i za nekoliko dana me zaprosio njime. Bilo je predivno. Naša veza je ozbiljna. Da ne mislim da će mi biti budući suprug, ne bih ga nikad ni dovela pred svojeg sina. Dosta sam tradicionalna, iako ljudi to možda ne misle jer nosim minjak. Moj sin Dino i Mihael slažu se odlično i to mi je jako važno. Dino bi se prije njemu povjerio nego meni".

Ljeto su Mehun i Galeković proveli ploveći jahtom po Jadranu, a paparazzi su hvatali objektivima njihovo razmjenjivanje nježnosti. Mehunka je tijekom ljeta razgledavala i kupila Forticu, stare srednjovjekovne ruševine Karlobaga, grada iz koje joj potječu roditelji, a koje planira obnoviti i vratiti im stari sjaj.

Pročitajte više