Snoop Dogg razbjesnio fanove sprdanjem s kultnim nogometašem: "Ti si sramota"

Foto: Instagram

U NAMJERI da kroz zezanciju konzumiranje marihuane prikaže manje štetnim od ispijanja alkohola, 47-godišnji Snoop Dogg poslužio se usporedbom nedopustivom za engleske nogometne fanove. Dirnuo im je u svetinju pa su ga, očekivano, napali na društvenim mrežama i prozvali - sramotom.

Snoop je, naime, na svom Instagramu objavio fotografiju koja prikazuje što se događa nakon 27 godina konzumacije alkohola i marihuane. Za primjer pušenja trave odabrao je, naravno, sebe, uz fotografije na kojima se jedva razlikuje. Problem je izazvao odabirom osobe koja dočarava ovisnost o alkoholu - za primjer je uzeo slavnog nogometaša Paula Gascoignea, čija je borba s ovisnostima nerijetko bila na tabloidnim naslovnicama.

Popularni Gazza, kako ga zovu Britanci, godinama se bori s alkoholom. U više je navrata snimljen kako u izrazito lošem stanju baulja ulicama, a 2011. u intervjuu je priznao da je prije utakmica konzumirao kokain i do čak devet čaša brandyja. Inače zločesti britanski tabloidi zbog nogometnih zasluga poprilično ga štede. Zato je Snoopova šala izazvala bijes kod nogometnih fanova i Gazzinih poklonika.

"Snoop Dogg ponižava Paula Gascoignea znajući da se bori s alkoholizmom. J***** sramota", napisao je jedan pratitelj. "Ne mogu vjerovati da je Snoop to napisao za bolesnog čovjeka, dok on odabire biti napušen i to ne iz medicinskih razloga", dodao je drugi razočarani fan. "Nakon ovakvog napada na Gazzu Snoop je otkazan", poručili su nogometni fanovi slavnom reperu.

Pročitajte više