Sofia Vergara navukla usku plavu haljinu i zadivila seksi oblinama

KOLUMBIJSKA ljepotica Sofia Vergara snimila je naslovnicu za časopis Shape. Odjenula je usku plavu haljinu i tako istaknula svoje predivne obline. Njezino savršeno oblikovano tijelo krasi naslovnicu magazina za ožujak, a usput je za isti časopis dala i intervju. Izjavila je kako zna da muškarci na njoj najviše vole njezine rasne grudi, no ona ipak kod sebe najviše voli svoje tamne oči.

Iako je nedavno u medije izašla fotografija potpuno nenašminkane Sofije, izjavila je da ne izlazi iz kuće bez ruža na usnama. Iako ne biste rekli, ovoj latino ljepotici bliži se četrdeseta, a da bi održala savršenu liniju, ona vježba i pleše. Ipak, rekla je kako smatra da žene u zrelijim godinama bolje izgledaju s punašnijim licem.

Vergara nikad nije podržavala kult mršavosti i uvijek je bila poznata po rasnim oblinama. Od samog dolaska u Hollywood poznata je pod nadimkom Viagra, što se odnosi na njezin učinak na muškarce. Svojevremeno je na njezine čari pao čak i Tom Cruise. Ipak, romansa nije potrajala, a Vergara uživa u ljubavi s losanđeleskim poduzetnikom Nickom Loebom.

Pročitajte više