Šokantna ispovijest slavne pjevačice i voditeljice: "Mama me je strpala u ludnicu"

Foto: Instagram

KELLY OSBOURNE u svojoj je autobiografiji "There is no fucking secret: Letters from a Badass Bitch" otkrila bizarne detalje iz svog života.

Kćer Ozzyja i Sharon Osbourne nije imala nimalo lako ni obično odrastanje. Njezina majka se dugo vremena borila s rakom, a njezin otac bio je teški ovisnik o drogama i alkoholu. Kobna ovisnost o drogi nije ni nju zaobišla, piše BelfastTelegraph.

Naime, Kelly je otkrila da ju je mama poslala u psihijatrijsku bolnicu kako bi se odviknula od droga. Kelly se počela drogirati kada je imala samo 13 godina, u vrijeme kad joj se majka borila s rakom, a otac završio u bolnici zbog ATV nesreće.

"Jedini način na koji sam se mogla nositi sa svojim životom bio je uz pomoć tableta", rekla je. Kelly se sa svojom ovisnošću borila nekoliko godina i prošla kroz čak šest rehabilitacijskih centara za odvikavanje.

"Mama me je strpala u mentalnu ustanovu i držali su me tamo zaključanom tri dana. Užasno sam se prepala. Morala sam nositi papirnate papuče jer su se bojali da ću ubiti s vezicama", napisala je.
"Nisam bila suicidalna, ali shvatila sam maminu poruku", dodala je.

Danas je, kaže, čista i odbija optužiti oca za svoju ovisnost, a smatra i da medijsku eksponiranost nije utjecala na to. "Za mene, droga je bila način nošenja sa svakodnevnim izazovima koja je dalje poticala moju suicidalnost", rekla je.

"Danas se borim s problemima drugačije. Brinem o sebi, oslanjam se na prijatelje i bavim se kreativnim radom. Što mi je teže u životu to se više posvećujem stvarima zbog kojih se osjećam dobro", zaključila je Kelly.

Pročitajte više