Sonja izabrala sluge: Htjela sam napraviti što manje štete svima!

OVOTJEDNA gazdarica Sonja sada je tek pokazala svoje pravo lice. Iako su bile sigurne u to, Petra i Ivana ipak nisu bile odabrane kao sluškinje već su njihovo mjesto zasluženo zauzeli Vajta i Jurica Pađen. "S obzirom da od ovog tjedna sluge mogu biti istog spola, birala sam po principu da napravim što manje štete svima. Nažalost, prošli tjedan je bilo dosta prigovora na Vajtino ponašanje, ali to nije previše utjecalo na moju odluku nego je razlog to što se meni čini da Vajtici nedostaje vanjski svijet", izjavila je Sonja Kovač na sastanku farmera.

"Ovo nam je prva bračna noć"

"Drugi sluga će također biti muško. Razlog je da aktiviramo Juricu da postane brži i bolji, ali dobar je s Vajtom", dodala je prošlotjedna sluškinja. Nakon toga, novi sluge su dobili i zadatke. Vajta je zadužen za životinje i zalaganje u kuhinji dok će Jurica Pađen brinuti o ovcama i potruditi se da svima i svakodnevno bude zabavno uz njegovu svirku. Kada su došli u kućicu za sluge, farmeri su samo prokomentirali kako ih čeka prva bračna noć.

Osim sastanka na kojemu su odabrani sluge, jutros je farmere posjetio mesar koji ih je učio izrađivati kobasice. Najglasnija od svih je bila gazdarica Sonja, koja se u svojim ultra kratkim hlačicama gurala gdje god je stigla i ponavljala sve što je govorio mesar. Marljivi farmeri su izrađene kobasice dobili na poklon, kao i rakiju s kojom su nazdravili poslije odlično odrađenog posla.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više