Sonja Kovač na otvorenju fitnessa: Za moju dobru liniju su zaslužni geni

ZAGREB je danas postao bogatiji za još jedan fitness centar. Bez puno glamoura i šminke, visokih potpetica i ljubomornih pogleda, u Savskoj ulici otvoren je Fitness centar Reforma koji se prostire na preko tisuću metara kvadratnih. Ponosni vlasnik Vazmenko Pervan, koji je široj javnosti poznat kao pobjednik prve sezone reality showa Survivor, pripremio je pravu poslasticu za ljubitelje raznih sportskih aktivnosti te ujedno to spojio s ludom zabavom.

Aerobic, pilates, workout, korektivna gimnastika te power yoga samo su neki od programa koje možete isprobati u novootvorenom fitnessu, a uz sve to u centru Reforma nalazi se dvorana za košarku, odbojku, mali nogomet, badminton, stolni tenis, teretana te dvorana za pilates sa spravama. Vazmenka su na otvorenju podržali brojni prijatelji među kojima je bila i Sonja Kovač koja je oduševljena programom koji je pripremio Vazmenko.

"Joga je za mene pravi melem za dušu i tijelu dok me samo znojenje u teretani ne privlači"

"Moram priznati da je cjelokupni program koji je pripremio Vazmenko jako lijep i inovativan. Došla sam podržati njega i svoju prijateljicu Anu koja je voditeljica joge", rekla nam je Sonja koja priznaje da iako nije veliki poklonik vježbanja da bi to vrlo uskoro mogla postati. "Vjerojatno ću pod Aninim utjecajem doći na jogu jer je to pravi melem za dušu i tijelo dok me samo znojenje u teretani ne privlači", priznaje bivša farmerica.


Baš kao što je to već nekoliko puta rekla, Sonja priznaje da jako voli jesti te da nije bitno je li jedan ujutro ili popodne, pa smo je upitali kako održava dobru liniju. "Geni", kratko je odgovorila pjevačica i glumica koja dodaje da nikad nije imala problema s viškom kilograma i celulitom zbog dobrih gena i brzog metabolizma. "Baš sam prije otvorenja bila na ćevapima, kobasicama i krumpirićima i zaista ne pazim što jedem ni kad", rekla nam je Sonja koja se nada da se to neće uskoro promijeniti i da se neće udebljati s obzirom da ne vježba.

"Ideja je bila da otvorenje napravimo kroz zezanciju, da nije tipično jer sam fitness po sebi nije neki fancy već za normalnu ekipu"

Šaroliki program na otvorenju Fitness centra Reforma bio je ispunjen raznim prezentacijama koje su u isto vrijeme oduševile te dobro nasmijale posjetitelje. Naime, osim prezentacije pilatesa, kružnog treninga, step aerobika, vježbanja na spravama te akrobatskog rock'n'rolla, zagrebački brejkeri pripremili su pravi spektakl. Odjeveni kao disco plesači iz osamdesetih, dečki su izvodili razne akrobacije koje su bile popraćene velikim pljeskom uzvanika.

"Ideja je bila da otvorenje napravimo kroz zezanciju, da nije tipično jer sam fitness po sebi nije neki fancy već za normalnu ekipu. Što se tiče samog prostora i programa mogu reći da smo u Zagrebu među samim vrhom", rekao je vlasnik Vazmenko Pervan koji se na otvorenje fitnessa odlučio jer ima iskustva sa sportom s obzirom da je pohađao Kineziološki fakultet. Za sad je zadovoljan odazivom i nada se da će fitness centar napokon zaživjeti.

Pročitajte više