Sophie Turner nakon razvoda od Jonasa viđena kako se ljubi s britanskim aristokratom

Foto: Instagram

SOPHIE TURNER (27) snimljena je kako se strastveno ljubi s Peregrineom Pearsonom u Parizu manje od dva mjeseca nakon vijesti da se razvodi od Joea Jonasa. Fotografiju je objavio The Sun.

"Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su ondje nekoliko minuta, čavrljali i puno se smijali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli", rekao je izvor za britanske medije.

29-godišnjeg Peregrinea Pearsona mnogi nazivaju najpoželjnijim britanskim neženjom. Nasljednik je 4. vikonta Cowdraya, a njegovo se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na 224 milijuna funti. Peregrine se u rujnu razišao od princeze Grčke i Danske Maria-Olympije.

Podsjećamo, Sophie Turner i Joe Jonas su početkom rujna objavili da se razvode nakon četiri godine braka. Mjesec dana kasnije Page Six došao je do sudskih dokumenata koji navode da će par uskoro doći do rješenja svih pitanja između njih. Također, postignut je dogovor o privremenom skrbništvu nad kćerima, trogodišnjom Willom i jednogodišnjom Delphine.

Pročitajte više