Soraja pristala na poljubac: Ali ne može jezikom; nominirani Radiša, Nirmal i Vladimir

VEČERAS su stanovnici BB kuće morali jedni drugima dijeliti glasove na nominacijama. Dobili su po dva tanjura i onima koje su odabrali bacali tortu u lice te tako pokazali koga nominiraju. Najviše glasova dobili su Radiša, Nirmal i Vladimir.

Tijekom popodneva stanari su razgovarali o smještaju u krevetima. Vladimir je inzistirao na tome da Bojana dođe u njegov krevet. Ona mu je odvratila da iako ne priča s Marijanom, da ne mora odmah mijenjati krevet. Ali, natuknula je i da bi se to moglo dogoditi.

"Ja da posumnjam, trebao bih prvo posumnjati u sebe" 

Tijekom svađom s Marijanom, Bojana je dala do znanja da joj je zasmetalo što se Marijana "nabacivala" Vladimiru dok je Nemeš bio u jazbini kod Žene Lavice i zvala ga da dođe k njoj u krevet. Nemeš je počeo naslućivati da se nešto dogodilo dok je on bio u jazbini i pokušava od Bojane saznati što, ali ona mu ne želi reći. Marijana pred njim tu pijanku umanjuje i kaže da je bila samo zafrkancija. Nemeš je postao sumnjičav, iako sam kaže: "Ja da posumnjam, trebao bih prvo posumnjati u sebe". 

Dok je Bojana Marijani u lice govorila sve što joj je imala za reći, predbacila joj je i šo se sada ponaša kao da je sve s Nemešom zafrkancija. "Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga. Nisam slobodna cura pa da se mogu, onako, ponosno... Ne mogu, neću svima govoriti sve. Nemaš pojma koliko se borim sama sa sobom, koliko me sram, tamo sam gdje je moje dijete", plakala je Marijana.

Stanari su vježbali tjedni zadatak. Soraju je oduševila priča o Romeu i Juliji kao da je nikada ranije nije čula, što su primijetili i ostali. "Čula sam, ali me nije zanimalo onako detaljno", rekla im je Soraja. Ona i Lester i cijelom mjuziklu imaju glavne uloge, morat će se i poljubiti. "Dobro, ali ne može jezikom", rekla je Soraja.

Pročitajte više