Spajsica Emma Bunton rodila prvo dijete

BABY Spice od danas je ponosna majka sina Beaua, kojeg je rodila u privatnoj bolnici Portland u Londonu. Preko glasnogovornika je fanovima poručila da je sve prošlo u najboljem redu, a nakon poroda prvo što je zatražila bila je - Coca Cola.

Prije nego što se pridruži grupi Spice Girls, Emma Bunton odradila je još jedan "posao", i to kakav - rodila je sina, kojeg je, u dogovoru sa suprugom Jadeom Jonesom, nazvala Beau. Oni su, nakon osam godina veze, prošle godine počeli zajedno živjeti, a prinovom su, kaže glasnogovrnik Emme Bunton, oduševljeni.

31-godišnja pjevačica ima malo vremena za odmor - krajem rujna počinju probe za turneju sa Spice Girls, a tada će, najavila je, u pomoć priskočiti "baka servis". "Toliko toga mi se dogodilo ove godine - trudnoća, turneja, "Ples sa zvijezdama"... Nasreću, imam veliku obitelj koja jedva čeka vidjeti unuka, pa se nadam da će mi pomoći kad je riječ o čuvanju djeteta. A što se pelena tiče, sve znam! Informirala sam se mjesecima i potpuno sam spremna za izazov majčinstva", izjavila je Baby Spice.

D.K.

Pročitajte više