Špica: Iva Majoli na kavi bez kćeri i supruga, Sandi Cenov ne odvaja se od lule

SUNČANO vrijeme koje traje već tri dana zaredom na špicu je izmamilo već standardne poznate face, ali i neke koji se tamo rijetko pojavljuju za radnog vremena. Tako je iz svog ureda u HNB-u nakratko izašao guverner Željko Rohatinski koji je viđen u Bogovićevoj. Čelnik naše središnje banke bio je u žurbi i nije imao vremena za kavu, no vjerojatno ne bi niti imao gdje sjesti jer su terase kafića u centru Zagreba bile pune.

U žurbi je bio i frontmen Pipsa Dubravko Ivaniš Ripper koji je prošao špicom pričajući na mobitel. S novinama pod rukom i mobitelom na uhu, slavni je roker na trenutak izgledao poput pravog poslovnjaka, no ležeran outfit i frizura sa zulufima pokazuju da se radi o pjevaču jednog od kvalitetnijih bendova na našoj sceni.

Sandi Cenov se na špici ne odvaja od svoje lule koju redovito zapali uz kavicu, a glumac Filip Šovagović njeguje nešto zdraviji stil života pa je, umjesto sjedenja na terasi, izabrao vožnju biciklom po gradu. Iva Majoli često je viđena na špici s kćerkom, a ponekad bi im se u šetnji pridružio i njen suprug, Stipe Marić. Ovog je puta bivša tenisačica sjedila u ugodnom društvu svojih prijatelja i opušteno čavrljala.

Pročitajte više