Spice Girls okupile se na jednu noć, razlog je 50. rođendan Victorije Beckham

Foto: EPA

Spice Girls okupile su se samo na jednu noć za rođendan Victorije Beckham.

Modna dizajnerica i pjevačica, poznata i kao Posh Spice, proslavila je u subotu rođendan sa svojim kolegicama iz benda u klubu Oswald's u Mayfairu u Londonu, nakon što je prošli tjedan napunila 50 godina. Njezin suprug David Beckham sjedio je u prvom redu na ponovnom okupljanju kada su Victoria, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner i Melanie Chisholm otpjevale svoj singl Stop.

Victoria je na Instagramu objavila djelić atmosfere s proslave, a proslavu je nazvala "najboljom večeri ikada" te je objavu popratila hashtagom #SpiceUpYourLife. Zadnji put je svih pet članica benda nastupilo zajedno na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Iako je slavna grupa otišla na turneju 2019., Victoria im se odbila pridružiti jer se usredotočila na svoju modnu marku. Također je iste godine rekla američkoj televizijskoj voditeljici Ellen DeGeneres da "to jednostavno nije bila prava stvar", dodajući: "Uvijek ću biti Posh Spice, uvijek."

Zabavi su prisustvovali i pjevač Marc Anthony, koji je kum Victorijinom i Davidovom sinu Cruzu, te glumica Eva Longoria, kuma njihovoj kćeri Harper. Među ostalim poznatim osobama na rođendanu Posh Spice bili su Tom Cruise i Salma Hayek, kao i Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham i Gordon Ramsay.

Pročitajte više