Splićanku u čudu ostavio potez dva dječaka: "Mislile smo da je novčanik izgubljen"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

DVA dječaka oduševila su jednu Splićanku koja ih je odlučila javno pohvaliti.

"U subotu u večernjim satima moja sestra je bila kod roditelja koji žive na Sućidru u Kukuljevićevoj ulici. Po povratku kući shvatila je da je izgubila novčanik u kojem su bili dokumenti i novci. S pretpostavkom da joj je ispao u Kukuljevićevoj ulici dok je ulazila u auto, javila je mami da se spusti ispred zgrade i potraži ga", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

"Hrvoje i Filip bi nam trebali biti uzor"

"I dok mi je mama između auta tražila novčanik prišla su joj dva dječaka, dva prijatelja Hrvoje i Filip. Skužili su da mi mama nešto traži. Kad su se uvjerili da traži novčanik kojeg su oni pronašli i namjeravali vratiti vlasniku, predali su joj ga", kaže. Dodala je da su dječaci imali 10-ak godina te da su rekli da žive u istom kvartu, na Sućidru.

"Htjela bi da cijeli grad dozna za predivnu gestu ta dva velika dječaka!!! Sve pohvale i divljenje njihovim roditeljima koji su ih odgojili tako poštene i dobre u ovom svijetu punom lopovluka, nepoštenja i površnosti. Triba javno pohvaliti ta dva prijatelja! HRVOJE i FILIP bi trebali biti uzor svima nama", zaključila je.

Pročitajte više