Sponzoruša otkrila koju odvratnu stvar mora raditi "tatici" za 34 tisuće kuna

Ilustracija: Instagram

KATARINA, 23-godišnja sponzoruša otkrila je da joj njen "tatica" svaki mjesec daje džeparac od 4000 funti (nešto manje od 34 tisuće kuna) kako bi mu brisala stražnjicu nakon velike nužde. 

Britanskom The Sunu ispričala je da je do sad imala više od 20 sponzora koji su joj u protekle tri godine financijski pomagali, a s ovim se "taticom", kojem je preko 60 godina,  druži duže vrijeme. 

"Daje mi 4000 funti džeparca svaki mjesec, a pali ga to da mu brišem stražnjicu nakon velike nužde. Očito je da to vrijedi tog novca", zaključuje. 

Katarina već neko vrijeme bogate starije muškarce pronalazi preko stranice Seeking Arrangement. 

"Bilo bi jako naivno misliti da će vam oni davati novac samo zato da biste se družili s njima. Kod mene je novac bitan faktor. Jednom me frajer zvao da mu pokažem genitalije za samo sto funti, što je smiješno", tvrdi ona. 

Upozorila je na takozvane "lažne sponzore", muškarce koji se samo prave da su bogati kako bi došli do seksa s lijepim ženama. 

"Idu mi na živce. Ozbiljno shvaćam svoj profil i želim imati isplative dogovore s pravim muškarcima, a onda se pojave takvi muškarci koji preko lažnih profila samo žele doći do seksa. To je smiješno, nalaze se na krivoj stranici za takve stvari", zaključila je. 

Pročitajte više