Šprajc proslavio 25. godišnjicu braka sa suprugom: "U svakom usponu ima i padova"

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC proslavio je 25. godišnjicu braka sa suprugom Lidijom, a tim povodom posvetio joj je emotivnu objavu na društvenim mrežama uz njihove zajedničke fotografije i videe s planinarenja.

"Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine. Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi.

A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli", napisao je Šprajc u opisu objave.

Zajedno imaju troje djece

"Koliko uživate znaju samo oni koji se vole isto. Sve vam sretno i veselo bilo", "Sretno, i samo tako dalje do zlatnog pira", "Šprajc, pravi si. Samo čuvaj i mazi i pazi svoju gospođu. Pozdrav i uživaj punim plućima na odmoru", pisali su mu pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Zoran i Lidija upoznali su se kad je on 90-ih radio na HRT-u kao novinar, dok je Lidija bila lektorica, a vjenčali su se u kolovozu 1998. Zajedno imaju dva sina, Darjana i Mirona, te kćer Franku.

Pročitajte više