Bruce Springsteen naglo odgodio koncerte u Marseilleu, Pragu i Milanu

Foto: EPA

Bruce Springsteen odgodio je koncerte u Francuskoj, Češkoj i Italiji zbog zdravstvenih problema. Legendarni The Boss jučer je objavio da zbog problema s glasom odgađa koncert u Marseilleu, a danas je odgoda zahvatila i Prag i Milano.

"Bruce Springsteen i The E Street Band odgađaju nastupe u Pragu i Milanu prema liječničkim uputama, a europska turneja nastavlja se 12. lipnja u Madridu. Nakon jučerašnje odgode u Marseilleu zbog problema s glasom, dodatni pregledi i konzultacije doveli su liječnike do zaključka da Bruce ne bi trebao nastupati sljedećih deset dana", objavljeno je na društvenim mrežama.

"Imajući to na umu, potrebno je odgoditi i koncert u Pragu (prvobitno planiran za 28. svibnja) i one na stadionu San Siro u Milanu (prvobitno zakazane za 1. i 3. lipnja). Novi datumi ovih koncerata bit će objavljeni uskoro. Oni koji žele povrat moći će ga dobiti na izvornom mjestu kupnje. Bruce se oporavlja, a on i E Street Band raduju se nastavku svoje izuzetno uspješne turneje po europskim stadionima 12. lipnja u Madridu u veličanstvenom Civitas Metropolitanu", stoji još u objavi.

>>Dječak (7) iz Zadra od Springsteena na koncertu dobio trzalicu i zapjevao s njim

Pročitajte više