"Sramotni projekt": Meghanin otac navodno ne želi pogledati dokumentarac na Netflixu

Foto: YouTube/Netflix

SAMANTHA MARKLE, otuđena polusestra vojvotkinje od Sussexa, otkrila je kako Thomas Markle nije pogledao dokumentarac Harry i Meghan, naglasivši kako je on usredotočen na svoje zdravlje, a ne na "sramotni projekt" svoje kćeri i zeta kojeg nije ni upoznao.

 

Ona je za TMZ ispričala kako je osobno zamolila oca da novi dokumentarac na Netflixu izbjegava u širokom luku. Kazala je kako je njezina sestra "već povrijedila oca u teškim trenucima" i da serija "omalovažava njihovu obitelj".

"On i ne želi to gledati jer sve što se događa s kraljevskom obitelji već dulje narušava njegovo zdravlje. Što je najvažnije, on se još uvijek oporavlja od moždanog udara koji je doživio ranije ove godine", navela je.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spojlere!

Netflixov novi hit koji je srušio popularnu streaming platformu donosi njihovu stranu priče o životu u kraljevskoj obitelji i palači, ali i detalje njihovog upoznavanja, međusobnih odnosa i roditeljstva.

U šestodijelnoj seriji spominje se i Thomas Markle, kao i senzacionalistički mediji s kojima je on, navodno, sklopio dogovor po cijeni od sto tisuća dolara za lažne fotografije. U jednom dijelu govore i o činjenici da nije bio pozvan na raskošno vjenčanje svoje kćeri u Londonu.

Harry je u jednoj epizodi čak spomenuo kako je "nevjerojatno tužno to što je moja supruga izgubila oca", a Meghan se obrušila i na svoju polusestru Samanthu kazavši kako nikad nisu bile pretjerano bliske.

Jedina članica obitelji s očeve strane koju Meghan voli - Samanthina kći

Ipak, u seriji se pojavljuje Samanthina kći i Meghanina nećakinja Ashleigh Hale. Ona je, čini se, jedina članica obitelji s očeve strane koju Meghan voli. Hale je 37-godišnja odvjetnica iz San Francisca, koja sa Samanthom ima vrlo kompliciran odnos.

Odrasla je s očevim roditeljima koji su imali skrbništvo nad njom i s majkom je počela pričati tek 2007. godine. Ona je ispričala je kako je, nakon što je s majkom uspostavila odnos, postala jako bliska sa svojom tetom Meghan te da su one do danas, usprkos svemu, "poput sestara".

Inače, pogledali smo Harry & Meghan, a recenziju možete pronaći ovdje.

Pročitajte više