Srbe iznenadile žestoke scene seksa u seriji emitiranoj na javnoj televiziji

Screenshot: RTS

SRPSKI mediji raspisali su se o sceni seksa u seriji "Meso" koju su odglumili glumci Vuk Kostić i Marija Pikić.

Kako piše Blic, Kostićev lik Glava spasio je Marijin lik od nasrtljivog muškarca u klubu, a nakon toga imali su strastveni seks na automobilu. Marijin lik u istoj je epizodi imao spolni odnos s glavnim likom serije pa ponovno s Glavom na kraju epizode.

"Ne znam ništa zaista, nisam u zemlji nekoliko dana. Upravo ste me uhvatili dok nosim stvari uz stepenice i ne mogu pričati", rekao je najprije Kostić novinarima, a kad su mu rekli zašto zovu dodao je: "Nemam nikakav komentar.

"Serija se emitira u vrijeme za odrasle i po mom mišljenju u njoj nema ništa eksplicitno", poručio im je potom putem SMS poruke.

Njegova kolegica Marija Pikić rekla je da su joj takve scene izazov.

"Naravno da je nezgodno samo po sebi snimati ih, pogotovo ako niste sasvim opušteni i ako ne razgovarate s partnerom. Što se tiče scena koje sam snimala s Vukom, on je odličan partner, bio je opušten i puno smo razgovarali o tome, čak smo se sve vrijeme i šalili, tako da smo relativno brzo i lako sve i završili. Bitno je bilo da to izgleda što prirodnije na ekranima i nadam se da smo to i postigli", rekla je i dodala da je upozorila roditelje na škakljivije scene kako ih ne bi vidio i njen mlađi brat. 

Pročitajte više