Srbi ne mogu vjerovati što je Arkanov prijatelj Palma napravio na fešti

Screenshot: Twitter

SRPSKI političar Dragan Marković Palma poznat je po svojim bizarnim potezima kojima na svaki način pokušava privući pozornost javnosti, a na kreativnosti bi mu pozavidjela i naša predsjednica. Snimka njegovog neobičnog ponašanja na proslavi u Beču brzo je počela kružiti društvenim mrežama. Ondje je na demonstraciju borilačkih vještina izazvao nekoliko studentica, a iako su već navikli na njegovo bizarno ponašanja, Srbi nisu mogli vjerovati koliko daleko je otišao. 

Iznenadio je i novinare srpskog Noizza koji su o ovome pisali pod naslovom "Sad već stvarno ne vjerujemo što je Palma napravio". 

U Beč je, kako piše Noizz, poveo čak 850 građana, među kojima je najviše studenata s ciljem da se upoznaju sa životom na Sveučilištu u Beču, a organizirao im je i obilazak poznatih turističkih atrakcija. Sve je završilo feštom uz harmoniku, a tom je prilikom zaključio da ne bi bilo loše demonstrirati borilačke vještine s nekoliko studentica. 

One su jedna po jedna prilazile i "napadale" ga dok se on u crnom odijelu pomicao naprijed-natrag, a u pozadini su se čuli stihovi "Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine". 

>>>Srbi napravili kaos u moru: Poveli kolo na čelu s političarem<<<

"Sad već stvarno ne vjerujem što sam odgledao", "Odličan kulturno-umjetničko sportski program, teško nama", "Vučić istripovao da je Tito, a ovaj da je Gadafi", "Ozbiljno lud, promijeniti terapiju", "Tradicionalna igra, Palmino kolo", bili su samo neki od komentara. 

Ovo nije prvi put da je Palma pozornost javnosti pokušao privući nekim prilično bizarnim potezima. Prije nekoliko godina je u rodnu Jagodinu dopremio žirafu, na jedan je javni nastup sa sobom ponio vrećicu punu kokošjih nožica kojom je mlatarao držeći govor, tijekom posjeta Egiptu je zajahao devu uz zvuke srpske himne, a nedavno se zakačio i s Jelenom Karleušom

Pročitajte više