Srbi organiziraju prosvjed jer Breskvica nije pobijedila na srpskoj Dori. Nije šala

Screenshot: YouTube

DIO Srba jako je nezadovoljan jer ih Breskvica neće predstavljati na Eurosongu sa svojim Gnezdom orlovovim, zbog čega su odlučili - organizirati prosvjed. Ne šalimo se. Breskvičini fanovi okupit će se 9. ožujka ispred zgrade RTS-a kako bi podržali pjevačicu.

"Je li ovo realno", "Nije bolest sve što boli", "Molim vas recite mi da ovo nije stvarno", "Ljudi prosvjeduju zbog Pesme za Evroviziju, a predsjednik im se svađa s Topalkom", "U kakvoj ludnici mi živimo", "U Srbiji stanje standardno", "Top lista nadrealista", reagiraju tviteraši.

Breskvica: Srbi su nebeski narod

Podsjetimo, na srpskoj Dori pobijedila je Teya Dora s pjesmom Ramonda. Breskvica je završila na drugom mjestu. Breskvica je dobila puno više glasova publike od Teye Dore, no više članova žirija je najveći broj glasova dalo Teyi Dori.

Inače, neki smatraju da je pjesma Breskvice "genocidna" i da govori o vraćanju Kosova Srbiji. Pjevačica je, osim toga, na krilima iznenadnog patriotizma izjavljivala da je njena pjesma "prava srpska" i da su Srbi "nebeski narod".

Pročitajte više