Srbija ogorčena izborom nove misice: Jelena, ostavi se titule Miss Srbije

KADA je postala misica njezinoj sreći nije bilo kraja. Sada, nekoliko dana poslije, veselje Jelene Marković, nove Miss Srbije, zamijenilo je nezadovoljstvo, ogorčenost i tuga. Naime, iako joj je dodijeljena titula najljepše Srpkinje, čitatelji srpskog Pressa su se pobunili na čudnovati izbor žirija. U anketi "Treba li Jelena Marković vratiti titulu Miss Srbije" čak 75 posto čitatelja odgovorilo je pozitivno.

"Djevojci se trebaju ispričati svi oni koji su je doveli u zabludu da ima ljepotu potrebnu za izbor za Miss svijeta"

Komentari poput "Imam 50 godina i ljepša sam od nje, a da ne govorim o drugim sposobnostima. Nije ona kriva", "Netko je morao debelo platiti da bi djevojka ovakvog izgleda pobijedila" ili pak "Djevojci se trebaju ispričati svi oni koji su je doveli u zabludu da ima ljepotu potrebnu za izbor za Miss svijeta", preplavili su srpske forume dok se organizatori ovogodišnjeg izbora za Miss još uvijek nisu oglasili po tom pitanju.

Od sveukupno 15 članova žirija, za Jelenu je glasalo čak njih devet među kojima je bio i predsjednik srpske nogometne reprezentacije Radomir Antić te predsjednik Crvene Zvezde Vladan Lukić kojem se Jelena posebno svidjela. "Sve su mi se djevojke jako svidjele, ali Jelena je posebno lijepa", izjavio je Lukić. Jelena Marković rođena je u Požegi i ima 20. godina. Studentica je pravnog fakulteta te tečno govori čak tri strana jezika: engleski, talijanski i ruski.

Pročitajte više