Srbin kojem su izbušene gume u BiH: Sejo je ispoštovao svaku riječ, sve je financirao

Foto: Klix/Facebook

SARAJEVSKI ugostitelj Sejo Brajlović platio je štetu Srbima kojima su izbušene gume na automobilima u Sarajevu. Plaćene su nove gume i njihova zamjena, a onda su gosti iz Srbije dobili i večeru kod ovog poznatog sarajevskog ugostitelja.

Javio se muškarac kojem su izbušene gume

Na Facebook stranici pod nazivom "Ljubav između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju" objavljena je poruka jednog posjetitelja sa srpskim registarskim oznakama kojemu su izbušene gume.

"Želim samo javiti da je Sejo ispoštovao svaku riječ i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru. Znam sve to jer sam ja vozač Dacia vozila, a moj zet je vozač Volvo vozila. Kao višegodišnji pratitelj vaše stranice želio sam s Vama podijeliti informaciju iz prve ruke", piše Bojan Gregurek.

"Želim samo da Vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje,...

Objavljuje Stranica ljubavi izmedu Srba, Hrvata i Bosnjaka. Sirimo ljubav a ne mrznjuUtorak, 3. siječnja 2023.

"Smatram da ovom lošom gestom smo upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počevši od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikog gospodina Seju koji je sve financirao. Svi su pružali bezuvjetnu pomoć kako su znali i umjeli. Ja samo mogu reći hvala tom čovjeku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva", dodao je.

Izbušene gume na dva automobila

Podsjetimo, Klix.ba objavio je fotografije na kojima se vidi da je netko izbušio gume na jednom automobilu beogradskih registarskih oznaka i drugom vozilu s tablicama iz Novog Sada. Sejo je tada obećao da će platiti popravak, što je i učinio.

"Zbog ovakvih pojedinaca koji nam 'uništavaju' dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle ostaviti novac u našem gradu želimo platiti kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način im se odužiti za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu, koji su nam dali povjerenje, a broje se na tisuće u posljednjih mjesec dana", napisao je Brajlović na Facebooku.

Pročitajte više