Poslušajte novu hrvatsku navijačku pjesmu koja će se danas oriti na tribinama

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

NEKOLIKO je sati preostalo do utakmice protiv Japana, a hrvatski navijači već su na nogama i kockice su preplavile Dohu. Najčešće se mogu vidjeti Modrićevi dresovi, crveno-bijele majice i hrvatske zastave, a od ranog jutra ore se i popularne navijačke pjesme.

 

Osim standardnih navijačkih hitova, poput Moja domovina i Bježite ljudi, na repertoaru je i jedna pjesma Ivana Mandića pod nazivom Hrvatska zastava. "Nije to obična tkanina, srce mi ko najveća planina, ponosa me uhvati navala, kad se zavijori iznad naših glava, Lijepe naše, Hrvatske zastava", riječi su pjesme nastale prije četiri godine.

Navijači dosad nisu pjevali ovu pjesmu na utakmicama, ali uoči susreta s Japanom isprintali su je u četiri tisuće primjeraka kako bi svi na tribinama bili spremni.

U Dohi razvijena i zastava Hrvatske duga 200 metara

Okupljeni ispred hotela Hilton Doha, gdje su smješteni reprezentativci Hrvatske, navijači su razvili i golemu zastavu Hrvatske dugu 200 metara, a rashladili su se i pivom koje im je udijelila reprezentacija i koje je nestalo u vrlo kratkom roku.

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija od 16 sati igra protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Pobjednik ovog duela u četvrtfinalu igrat će protiv boljeg iz duela Brazila i Južne Koreje, koji se igra večeras od 20 sati.

Pročitajte više