Sretni igrač Hrvatske lutrije osvojio više od milijun kuna i automobil

JOŠ JEDNA lijepa priča, u kojoj sjajan početak završi još sjajnijim krajem, današnjim je danom uokvirena. To je ona vrsta priče o kojoj maštaju mnogi ljudi, o kojoj sanjaju mnogi igrači, no samo neki od njih imaju priliku doživjeti kako izgleda kad vas sreća doslovno dotakne. Da, to je priča o kojoj želimo iznova pričati, bajka koju želimo prepričavati nasmijanih lica i bajka koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ona ne seže u daleku prošlost i ne započinje riječima "Jednom davno", ona nema uspavanu princezu i u njoj se bundeve ne pretvaraju u kola. Upravo suprotno, započela je prvim danom ovoga mjeseca, umjesto uspavane princeze imamo itekako budnog princa, a ovaj princ zna kako dva slova, jedno D i jedno A, pretvoriti u automobil. U ovoj bajci vam ne trebaju bundeve da biste se vozili, u njoj vam trebaju samo jedan pomoćni listić i olovka kojom ćete prekrižiti ono najvažnije kako bi se i vaša slova pretvorila u novo prijevozno sredstvo.

Željko Orešković već 15 godina igra na iste brojeve

Upravo ovakva priča dogodila se i Željku Oreškoviću koji je tog 30. travnja, na prodajnom mjestu Tiska u Trgovačkom centru Mandi, uplatio svoj listić misleći kako je sljedeće izvlačenje Lota 7/39 još samo jedno u nizu kad su izvučeni "krivi" brojevi, a ne oni koje Željko odigrava već petnaestak godina. No, iako ti izvučeni brojevi "sedmice" nisu bili jednaki onima koje je prekrižio Željko, upravo je kombinacija 35. kola Lota 7/39 "posložila" njegov Joker broj i donijela mu dobitak od 1,150.231,00 kuna.

Te subote, 1. svibnja u 19.20, kada je shvatio da je on vlasnik izvučenog Joker broja, ruke su zadrhtale po prvi put. No, tu priči nije kraj... svaki Joker dobitnik, uz novčani dobitak, ukoliko želi okretati Joker kolo, može osvojiti i Joker Plus dobitak, a to je atraktivan automobil. Odlučivši kako će okretati Joker kolo bez obzira na to što time otkriva svoj identitet, 16. svibnja Željko nam se pridružio u studiju. Ruke su zadrhtale po drugi put... No odluka da pokuša osvojiti i Joker plus pokazala se ispravnom. Kuglica je stala baš ondje gdje treba stati da bi stari automobil zamijenio novim. Danas u popodnevnim satima gospodin Orešković je preuzeo VW Passat i s velikim osmijehom krenuo put kuće. Ovoga puta ruke nisu zadrhtale.

Pročitajte više