Sretno zaljubljeni Ibanez: Moja obitelj bi bila sretna kad bih oženio Hrvaticu!

LUIS IBANEZ, mladi Argentinac u Dinamovom dresu, Josipi Pavičić je otkrio kako je ponovno sretno zaljubljen i to u 19-godišnju Dinu te kako ne isključuje mogućnost da oženi upravo Hrvaticu.

"Dobro dan. Dobro jutro. Dobra večer. Jako lijepa. Koliko sati? Kako se zoveš?", prve su riječi koje je Ibanez naučio na hrvatskom. No, da ne bi bio iznimka među pridošlicama, vrlo brzo mu je u uho ušla i psovka "Pičku materinu", što je Ibanez sa smiješkom izgovorio pred televizijskim kamerama IN magazina. Ibanez si je istetovirao Maradonu i to zato što je njegov veliki fan i smatra ga najboljim argentinskim igračem.

Mladi Argentinac se osamostalio još kao 16-godišnjak, a zbog nogometa je vrlo rano počeo putovati u inozemstvo. Roditelji su mu rastavljeni, a otac mu je doselio u Hrvatsku. Otac mu je od velike pomoći jer mu čak i pegla košulje. "Malo tata, a malo kućna pomoćnica", kroz smijeh je rekao Ibanez odgovarajući kako sam ne zna koristiti glačalo. S ocem povremeno čak i izlazi, kako ne bi bio usamljen i kako mu ne bi bilo dosadno.

Ni nova cura ne radi "ama baš ništa"

"Kad bih se jednog dana oženio Hrvaticom, moja obitelj bi bila sretna, jer uvijek misle na moju sreću. Ako se oženim Hrvaticom, znat će da je to zbog ljubavi i da bi mi djeca bila sretnija i sigurnija. Ako bih se oženio Hrvaticom, morao bih ostati ovdje ili živjeti malo u Argentini, a malo u Hrvatskoj. Obitelj će prihvatiti svaku moju odluku", izjavio je Ibanez.

Ibanez, čija je bivša djevojka prošlog vikenda snimljena u zagrljaju sad već bivšeg Ciboninog igrača - Amerikanca Brenta Wrighta, priznao je kako se opet "malo" zaljubio, a ni nova djevojka mu nije plavuša već crnka. Dina ima 19 godina, a prema Ibanezovim riječima u životu "ne radi ništa". U vezi su nešto više od mjesec dana. Simpatični Argentinac je za kraj rekao i kako nije sramežljiv - "samo malo".

I.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više