Sretnu novu želi vam Index. Svima koji su još uvijek u Hrvatskoj puuuuno sreće

Foto: Index

SVJESNI smo da će dio vas ovu čestitku (možda) pročitati tek 12 do 18 sati kasnije, kad malo dođete k sebi. Za početak, mamurnima želimo da se što prije oporave od pijanstva. 

U slučaju da je čitate potpuno trijezni ili spadate u skupinu onih koji dobro podnose alkohol, Index vam želi sretnu i uspješnu nadolazeću godinu.

Ako je 2018. bila uspješna, želimo da 2019. bude još uspješnija. Ako je prošla godina bila jedna od onih koje što prije želite zaboraviti, želimo vam nezaboravnu 2019. U pozitivnom smislu, naravno. 

U slučaju da vas je naša čestitka zatekla u drugoj državi gdje ste pobjegli glavom bez obzira i trbuhom za kruhom, vaše putovanje u novu godinu već je započelo i želimo vam puno sreće, zdravlja, uspjeha i snalažljivosti u novom okruženju. 

Svima koji su još uvijek ovdje želimo još više sreće, psihičkog zdravlja, snalažljivosti i još jednu porciju sreće jer trebat će vam. U to možemo biti sto posto sigurni. 

Trudite se da vam svakodnevne negativnosti o kojima smo vas dužni izvještavati ne pokvare vaše raspoloženje. Drugim riječima, želimo vam dovoljno snage za nadljudski trud koji će vam biti potreban jer ponekad se čini gotovo nemoguće ostati imun na sve ono što se događa. 

Nećemo vam servirati neku instant-mudrost koju smo pronašli na internetu već se držati "klasike". Bez previše filozofije - želimo vam bolju 2019. 

Bez obzira na to što poželjeli, nadamo se da ćete u novih 365 dana pronaći dovoljno snage i volje da to i ostvarite. Popravite ono što ne valja i održavajte ono što nema potrebe popravljati. 

A što se savjeta tiče, ne tražite ih u novogodišnjim čestitkama.

Želimo vam sve ono najbolje što biste si poželjeli i sami. Čitajte nas, a mi ćemo se potruditi da održimo vašu želju da nas i dalje čitate. 

I to je to. Nema više. Hrabro i sretno u novu 2019. 

Pročitajte više