Srpkinja otišla na spoj u Londonu pa se šokirala: "Moj balkanski mozak nije shvatio"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Mina iz Beograda, koja studira u Londonu, u nedavnom je videu ispričala što joj se dogodilo kad je otišla na spoj sa strancem i zašto mu se zbog njegovog poteza više nikad nije javila. 

"Ovo je priča o jednom dečku s kim sam izašla ovdje u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije. On je tada radio kao inženjer za Formulu 1, vrlo korektan momak, vidi se da ima novca. Mi se dogovorimo da se vidimo i idemo na kavu", ispričala je. 

@minajakovljeviic #london ♬ original sound - minajakovljeviic

"Kako neka mjesta ovdje funkcioniraju po principu da vi odete na kasu, kažete što hoćete i onda to platite odmah, tako je bilo i u ovom kafiću. Tako ja dolazim do kase i kažem: ‘Ja ću cappuccino' i okrećem se njemu u fazonu: ‘Što ti hoćeš?' 

"Moj balkanski mozak nije shvatio" 

"On samo ozbiljno stoji i kao: 'Ne, ne, samo ti uzmi.' Moj balkanski mozak nije shvatio o čemu se radi. Ajde da sam shvatila pa bi bilo manje neprijatno, ali meni uopće nije dolazilo do mozga da on želi da svatko plati svoju kavu koja je bila 3-4 funte (oko 4 eura). Još ja kao: 'Ne, ne, reci što hoćeš?' A on jadan ne želi reći što je problem, nego kao: 'Samo ti naruči.'  

Više se nikad nisu čuli 

Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi platiti. U trenutku mi došlo da mu kažem da mi samo objasni što želi, platit ću ja, zato što je to račun od 9-10 funti (oko 10 eura)", ispričala je. 

Na kraju je svatko platio svoje, a nakon te večeri više se nikad nisu čuli. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.