Srpska cura NBA zvijezde pokreće liniju oskudnih badića, pokazala kako izgledaju

Foto: Instagram

DANIELA RAJIĆ, Amerikanka srpskog porijekla i majka djece NBA zvijezde Paula Georgea, napokon je, čini se, pronašla obiteljsku idilu s košarkašem.

Bivša striptizeta iz Srbije u veljači pokreće liniju oskudnih kupaćih kostima, a kako će to izgledati, pokazala je na Instagramu, gdje je prati gotovo 80 tisuća ljudi.

Zvijezda Oklahoma Cityja i Daniela imaju dvije kćerke, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, trenutno su jako sretni zajedno. No iza njih puno je kontroverzi.

Naime, George je tvrdio da Olivia nije njegovo dijete, no DNK analiza pokazala je suprotno. Uslijedile su međusobne tužbe - bivša striptizeta košarkaša je tužila da joj je nudio milijun dolara da abortira, a on nju tražeći skrbništvo nad djetetom.

Dugo su se (opet) povlačili po sudu da bi se na kraju složili da će podijeliti skrbništvo i zajedno sudjelovati u životu male Olivije. Tri godine kasnije, 2017., Daniela je Paulu rodila još jednu kćerkicu, a izgleda da su danas sretniji nego ikad.

U tome ide u prilog i intimna novogodišnja fotografija koju je Daniela objavila s Paulom, a u kojoj mu je, uz fotografiju poljupca, čestitala na sjajnoj godini te mu poželjela još mnogo takvih.

Inače, 2017. Paul George bio je na odmoru u Hrvatskoj, a s njim je bila i Daniela, koju su mediji u susjednoj zemlji prozvali "srpskom Kim Kardashian."

Pročitajte više