Influencerica iz Beograda spasila mačka s ulice, veterinar otkrio da su ga drogirali

Screenshot: Instagram

SRPSKA influencerica Ines Klara objavila je na svom Instagram profilu šokantnu priču u kojoj je objasnila da je spasila mačka oduzevši ga prosjaku, nakon što joj je mačak privukao pažnju neobičnim ponašanjem. 

Influencerica je objasnila kako je promatrala mačka u Knez Mihajlovoj u Beogradu, u samom centru grada, te da ju je začudilo što ne skače na ptice, a kad ga je odvela veterinaru, doznala je da je bio pod sedativima. 

"Očima je tražio pomoć" 

"Dragi ljudi, molim vas dijelite ovaj video kako bismo što prije našli dom ovom divnom, pitomom mačku. Bio je maltretiran i drogiran kako bi se prosilo sa njim u samom centru gada. Čudilo me je kako ne skače ka pticama, kako ne trza od ljudi kao što bi radila većina mačaka", započela je. 

"Kada sam ga vidjela ponovno, bauljao je i vukao neke lance sa sobom i očima bukvalno tražio pomoć. Kako nikog nije bilo pored njega, uzela sam ga i odvela najbližem veterinaru koji je ustanovio da je pod sedativima i da zato ne reagira normalno na okolinu (tako se životinje koriste da se sa njima prosi po Beogradu – drogiraju se)", objasnila je. 

"Taj mačor je bio izgladnjen, očistili smo ga od buha i parazita, uskoro će cijepljenje i kastracija. Sad je u privremenom domu u kom ne može ostati još dugo i hajdemo mu zajedno naći dom. Maza je, pitom, obožava se igrati i jesti, može u dom u kom ima još neka mačka, vjerovatno i pas", napisala je u objavi koja je ubrzo postala viralna. 

"Čudila sam se kako čvrsto spava" 

"Jao, mačak iz Knez Mihajlove! Prije dva tjedna sam dolazila sinu u Beograd i vidjela sam ga kako u košari spava dubokim snom... Iskreno da ti kažem, i onda sam se čudila kako čvrsto spava u toj košari ?! Divna si, draga... Želim vam sreću da mu sto prije nađete topli dom", napisala je jedna osoba u komentarima. 

"Strašno što su uradili jadnoj duši. Hvala ti puno što si ga spasila. Želim mu od srca da nađe dobar dom", dodala je druga. 

Pročitajte više