Srpska manekenka o Zvonimiru Bobanu: Nismo se poljubili jer smo se posvađali oko politike

JEDNA od najpoznatijih i najuspješnijih srpskih manekenki, Ivana Stanković, u svojoj knjizi "Bez daha" progovorila je o svom ljubavnom životu, a prisjetila se i Zvonimira Bobana. Iako u knjizi ne spominje njegovo ime, mnogi su vrlo brzo zaključili tko je "poznati hrvatski sportaš" za čijim nikad dobivenim poljupcem Ivana žali i u kojeg je bila ludo zaljubljena.

Kao najzanimljiviji događaj opisan u knjizi, Ivana je za Kurir izdvojila: "To je sigurno priča o poljupcu koji se nikad nije dogodio s jednim poznatim hrvatskim sportašem, jer smo se posvađali oko politike. To je bilo 1990. godine, a kroz tu našu svađu i sve što smo izgovorili te večeri vidi se što će se kasnije događati, nažalost. Ne bih stvarno govorila o imenima, da sam htjela otkriti identitet tog muškarca, to bih i učinila. Ako su čitatelji tako zaključili, to je njihovo pravo".

Iako već odavno nisu zajedno, Ivanina najveća ljubav je bio i ostao maneken Dominik: "Moja knjiga ne bi mogla proći bez njega. Bili mi zajedno ili ne, on je bio i ostao ljubav mog života. Zavoljela sam ga kad sam ga vidjela, u toj sekundi sam znala da je to - to. Bili smo zaručeni i jedino sam s njim zaista planirala brak i obitelj".

Pročitajte više