Srpska Nina Morić se u talijanskom realityju bori za 200.000 eura i popularnost

TALIJANSKA televizija RAI sinoć je počela emitirati VIP reality show "L`isola dei famosi", talijansku VIP inačicu "Survivora". Među natjecateljima koji su otputovali u Nikaragvu je i srpska Nina Morić - lijepa novosadska manekenka Nina Seničar. Nagrada pobjedniku je 200.000 eura.

Pripremajući se za reality, Nina je obavila sve potrebne preglede i smanjila unos hrane kako bi joj se organizam priviknuo na ono što je čeka tijekom showa. "Preživjeli su drugi, preživjet ću nadam se i ja. Sportski sam tip i neće mi biti toliko teško", rekla je Nina prije puta u Nikaragvu.

"U Italiji je velika čast naći se među sudionicima, samo prave zvijezde i poznate osobe sudjeluju u emisiji koja se snima već sedam sezona. Prva nagrada je 200.000 eura, ali nitko ne sudjeluje zbog novca, već zbog popularnosti i prestiža. Namjeravam ostati do kraja i ako pobijedim, polovicu novca ću dati u humanitarne svrhe, za neko istraživanje lijeka protiv raka", rekla je bivša djevojka Erosa Ramazzottija za Blic uoči početka showa.

Pročitajte više