Srpska Nina Morić: Zbog posla nemam vremena za nove ljubavi

LIJEPA novosadska manekenka Nina Seničar, koju zbog karijere u Italiji mnogi zovu i "srpskom Ninom Morić", nakon ispadanja iz VIP reality showa "L`isola dei famosi", talijanske VIP inačice "Survivora", te povratka iz Nikaragve, u razgovoru za Blic je prokomentirala medijske napise o tome da se tijekom showa zaljubila u talijanskog majstora kuhinje Simonea Rugiatija, kao i navodnu vezu s nogometašem talijanskog prvoligaša Milana, napadačem Marcom Borriellom, s kojim je prema pisanju talijanskih medija provela noć prije puta u Nikaragvu.

Nina je otkrila kako večer prije puta uopće nije provela s Marcom, već njegovim bratom Fabijem, također nogometašem te je dodala: "Mislim da noć prije odlaska na otok svaki čovjek treba provesti kako želi, i to što sam ja radila samo je moja stvar. Toliko sam u kaosu s novim poslovima, tako da nemam vremena za nove ljubavi, okrećem se isključivo poslu".

"Poslovna sfera se razvija više nego dobro, a za sve je zaslužno moje sudjelovanje u showu"

"Gledala sam na to kao na novo iskustvo i izazov, i to je prije svega veliku šansu za posao", kazala je Nina o svom sudjelovanju u showu u kojem je bila jedna od favoritkinja, ali je ispala prije kraja te ostala bez 200.000 eura glavne nagrade. "Ispala sam u ponedjeljak, i već su mi se otvorila vrata. Vraćam se na talijansku televiziju Mediaset, na kojoj ću cijelo ljeto raditi udarnu emisiju, a potpisala sam ugovor i za jedan talijanski film. Poslovna sfera se razvija više nego dobro, a za sve je zaslužno moje sudjelovanje u showu, što je sigurno jedna od najljepših i najtežih stvari u mom životu", dodala je.

O navodnoj ljubavi sa Simoneom Rugiatijem, Nina je kazala: "Uh, to su neistinite priče. On je zaista super dečko i simpatičan momak, ali ništa više od toga. Čak je i naše prijateljstvo bilo kratko jer je ubrzo ispao. Svake godine se na otoku rodi neka ljubav, i sudionice se jesu zaljubljivale, ali meni su se dogodila samo lijepa prijateljstva".

"Ono zbog čega sam izrazito zadovoljna jest to što sam u Italiji predstavila kulturu Srbije"

Nina je navela kako, iako su poznate osobe, u showu nisu imali nikakve povlastice: "Ma, tamo nema ništa. Užasno je, nismo imali ni što jesti. Prva dva tjedna nismo imali ni vatru, s obzirom da smo izgubili u jednoj igri, i živjeli smo samo na kokosu, pa smo svi dobili nenormalne bolove u trbuhu. Također, veliki problem predstavljali su nam i mali insekti poput komaraca, koji ulaze pod kožu, a koji napadaju konstantno, 24 sata dnevno, u rojevima". Nini nije smetalo pranje zubi slanom vodom, kupanje u moru i spavanje na tlu: "To su neke stvari na koje se čovjek navikne. Jednostavno, ne ideš se natjecati ako nisi psihički snažan. Mnogi ljudi su odustajali".

"Borila sam se tamo i talijanski mediji su me nazvali `tigrica`, što mi jako imponira. Ali, ono zbog čega sam izrazito zadovoljna jest to što sam u Italiji predstavila kulturu Srbije. Nakon mog natjecanja talijanski mediji su o našem narodu pričali kao o jakoj naciji, narodu sa jakim karakterom koji je svašta preživio i navikao se boriti. Italija je puna lijepih djevojaka koje se prikazuju kao zavodljive, slatke, fine, krhke, ali ima malo djevojaka koje su i lijepe, ali i jake, sa stavom i karakterom, kao što su djevojke s naših prostora", kazala je Nina.

Pročitajte više