Srpska voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku pozirala bez povoja

Foto: Instagram

SRPSKA voditeljica Dea Đurđević objavila je na svom Instagram profilu fotografiju s radnog mjesta te je hrabro pokazala ruku koju je prošle godine izgubila u teškoj prometnoj nesreći, kada je na nju naletio autobus.

Đurđević je nasmiješena pozirala u studiju gdje radi kao voditeljica te se prisjetila početaka svoje novinarske karijere.

"Prije nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih znanosti), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mjestu kao reporterka jutarnjeg programa", napisala je.

"Nakon dvije sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse postala sam voditeljica najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji. I ta bajka traje evo već četiri sezone", dodala je.

Komentatori su joj odmah uputili brojne pohvale.

"Prekrasna si. Sretno", "Nikada ne skrivaj ruku jer te volimo", "Samo jako", "Heroina", laskali su joj.

Đurđević je autobus otkinuo ruku kada je izišla iz svog automobila nakon lakšeg sudara s drugim vozilom. U trenutku izlaska iz vozila na nju je naletio autobus te je zadobila teške tjelesne ozljede. Liječnici su joj uspjeli spasiti ruku, a nedavno je nakon više mjeseci teškog oporavka skinula povoje.

Pročitajte više