Srpski mediji: Jović ne igra u reprezentaciji zbog veze sa seksi manekenkom

Foto: Instagram

LUKA JOVIĆ, nekadašnji suigrač i bliski frend Ante Rebića, jedna je od gorućih tema u susjednoj zemlji. Nakon što je postalo očito da mladi Srbin neće igrati za reprezentaciju, mediji su počeli kopati po njegovom privatnom životu pa se Kurir raspisao kako je Jović u vezi s najljepšom srpskom manekenkom Sofijom Milošević s kojom vara nevjenčanu suprugu Anđelu.

Ovo je već drugi put da srpski mediji pišu o vezi Jovića i Miloševićeve, budući da je navodno ona nogometaša zavela ljetos u Beogradu te je s njom prevario Anđelu koja je prije nekoliko mjeseci rodila njihovo prvo dijete.

"Sofija je trenutno u Madridu kod Jovića i opušteno se druže. On je poludio za manekenkom", navodi neimenovani izvor za Kurir, a list piše da se izbornik i zbog Sofije naljutio na Jovića.

Također, spominju da Jović ne želi doći u reprezentaciju jer bi se morao susresti s Ademom Ljaićem, bivšim dečkom svoje navodne ljubavnice. Jović je demantirao bilo kakve veze s manekenkom i rekao da je ne poznaje, a Kurir navodi da su neki Jovićevi prijatelji njezinom bivšem, Ljaiću, poslali njihove zajedničke fotke i obavijestili ga "da mu je cura prešla u španjolsku ligu". 

Pročitajte više