Srpski mediji: Nikola Jokić i njegova supruga Natalija čekaju drugo dijete

Foto: Instagram

Prema pisanju srpskih medija, NBA zvijezda Nikola Jokić i njegova supruga Natalija čekaju drugo dijete.

Par od ranije ima kćerkicu Ognjenu, koju su dobili 2021., a kako piše srpski Mondo, Natalija Jokić je sada viđena s trudničkim trbuščićem dok su ona i suprug bili na utrkama konja u Somboru, gdje su stigli nakon završetka NBA sezone No, s obzirom na to da Jokić privatni život skriva od javnosti, valja naglasiti kako su vijesti o Natalijinoj trudnoći zasad samo nagađanja.

Poznaju se od srednjoškolskih dana

Inače, Nikola i Natalija se poznaju još od srednjoškolskih dana. Ispočetka su bili samo prijatelji, a onda je Natalija otišla u Ameriku zbog studija. Nikola je više puta medijima pričao kako ga je Natalija ispočetka doživljavala samo kao prijatelja, no to se ubrzo promijenilo.

"Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedili smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Svidjela mi se čim sam je vidio, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Svo to vrijeme sam skrivao emocije", ispričao je svojedobno.

Jokić joj se ubrzo zbog angažmana u Denver Nuggetsima pridružio u Americi, a zajedno su od 2013. Vjenčali su se prije 2020. godine u Somboru, rodnom gradu slavnog košarkaša, a godinu kasnije dobili su i kćerkicu Ognjenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.