Tučnjava zbog Meghan: Harry pokazao ogrlicu koju mu je William potrgao u obračunu

Screenshot: YouTube

PRINC HARRY nedavno je gostovao kod Stephena Colberta gdje je detaljnije opisao kontroverzne detalje koje otkriva u svojoj knjizi Spare, a jedan od njih vezan je za fizički obračun njega i Williama.

Fizički obračun zbog Meghan

Colbert se osvrnuo na incident koji je Harry ispričao u svojim memoarima, a riječ je o fizičkom obračunu između braće kad ga je, prema njegovim tvrdnjama, William odgurao do kuhinje, a Harry je slomio zdjelicu za psa tijekom pada.

Tučnjava se dogodila u Nottingham Cottageu, nekadašnjem Harryjevom domu u Kensingtonskoj palači, a povod je bila Meghan Markle.

"Uhvatio me za ovratnik, strgao mi ogrlicu i srušio me na pod. Pao sam na zdjelicu za pse koja je pukla ispod mojih leđa, komadići su se zarezali na mene. Ležao sam na trenutak, ošamućen, a zatim sam stao na noge i rekao mu da izađe", ispričao je.

Ogrlica s posebnim značenjem

Colbert ga je upitao koju je to ogrlicu William slomio, a Harry mu je odgovorio "ovu, koja je sada popravljena", izvlačeći je iz košulje.

"Imam otkucaje srca svoje djece koje mi je dala moja žena", rekao je o sentimentalnim privjescima s ugraviranim otkucajima srca sina Archieja Harrisona (3) i kćeri Lilibet Diane, koja ima 19 mjeseci.

"A moj prijatelj iz Bocvane napravio je ovo za mene, ima tigrovo oko", dodao je.

Bocvana je posebno mjesto za Harryja i Meghan, koji su onamo otputovali 2016. na svom trećem spoju. Inače, tigrovo oko je vrsta kvarca za koje se vjeruje da donosi jasnoću misli onome tko ga nosi, a Harry ovu ogrlicu nosi i na naslovnici svojih memoara.

Pročitajte više