Stallone (77) sa suprugom Jennifer (54) odmara u Italiji, u bazenu je hvatao za grudi

Foto: Profimedia

GLUMAC Sylvester Stallone (77) snimljen je na odmoru sa svojom 22 godine mlađom suprugom Jennifer Flavin.

Par odmara u Porto Cervu, talijanskom ljetovalištu u sjevernoj Sardiniji. Fotografi su ih uhvatili na bazenima gdje su se, ako je suditi prema fotografijama, dobro zabavljali. Glumac je suprugu u jednom trenutku uhvatio za grudi.

Prošle godine se htjeli razvesti

Podsjećamo, par je u braku od 1997. godine. Vjenčali su se u palači Blenheim u Engleskoj. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi uže obitelji i bliski prijatelji. Imaju tri kćeri - Scarlet (21), Sistine (25) i Sophiju (27).

Krajem kolovoza prošle godine pisalo se kako je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Sudski podnesak u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio "da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno i, što je još važnije, kolektivno kao obitelji, riješiti sva povezana pitanja oko razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način".

No nakon toga je glasnogovornik para izvijestio da su riješili nesuglasice. Rekao je da su se filmska zvijezda i njegova supruga "odlučili naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje iznimno sretni".

Pročitajte više