Stalloneova supruga zatražila razvod nakon što je tetovažu njenog lika prekrio psom?

Foto: EPA

SUPRUGA Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin, podnijela je zahtjev za razvod nakon 25 godina braka, a ove vijesti dolaze samo nekoliko dana nakon što je glumac prekrio tetovažu portreta svoje supruge crtežom svog psa koji je uginuo.

Flavin je navodno podnijela zahtjev "za razvod braka i druge olakšice" na Floridi 19. kolovoza, prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ. Bivša manekenka također optužuje Stallonea za navodno premještanje imovine iz bračnih fondova.

"Prema informacijama i uvjerenju, suprug je sudjelovao u namjernom iscrpljivanju i/ili rasipanju bračne imovine, što je imalo negativan ekonomski učinak na bračnu imovinu", piše u sudskim dokumentima. U izjavi za People Sylvester Stallone je odgovorio na vijest o razvodu rekavši: "Volim svoju obitelj. Prijateljski i privatno rješavamo te osobne probleme."

Do razlaza dolazi samo dva dana nakon što je Stallone prekrio tetovažu njenog lica na desnom bicepsu. Umjesto nje napravio je tetovažu njegovog psa Butkusa, Rockyjevog bull mastifa iz hit filmskog serijala.

"Do razvoda braka nije došlo zbog tako trivijalnog razloga"

Nedavno prikrivena tetovaža navela je njegove obožavatelje da pomisle da je njihov brak pred raspadom, ali Stalloneov predstavnik rekao je za Daily Mail da je "namjeravao osvježiti tetovažu supruge", ali rezultati su bili "nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi".

"Do razvoda braka nije došlo zbog tako trivijalnog razloga. Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao", kazao je Stallone za TMZ.

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin vjenčali su se 1997. Par ima tri kćeri: Scarlet, Sistine i Sophiju. Flavin je nedavno objavila zagonetnu poruku uz fotografiju s kćerima, što je dalo naslutiti moguće probleme.

"Ove djevojke su moj prioritet, ništa drugo nije važno", napisala je u objavi na Instagramu.

Pročitajte više