Stan Nevene Rendeli Vejzović zovu jednim od najljepših u Zagrebu. Pogledajte ga

Foto: Instagram

STAN Nevene Rendeli Vejzović i njenog supruga Maka Vejzovića nazivaju jednim od najljepših zagrebačkih stanova. Dvoetažni stan uređen je u industrijskom stilu, a Nevena je u njemu odrasla.

Na stanu je 2017. radila arhitektica Nataša Jozipović, piše m-Kvadrat.ba. Donji kat ima 75 m2, a gornji 10 m2. Nevena je stan kompletno preuredila, a obnova je trajala osam mjeseci. U stanu se radila potpuna adaptacija, a nakon rušenja dobiven je tlocrt koji sadržava dvije spavaće sobe, garderobu i veću kupaonicu te središnji open space prostor u kojem su dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja.

Na gornjoj etaži je galerija iz koje se izlazi na terasu. Neki elementi imaju više od jedne funkcije, ispričala je arhitektica za m-kvadrat, pa tako element za sjedenje pod prozorom funkcionira i kao polica za knjige i kao prva stepenica za stubište, ograda galerije je ujedno i polica. I stepenice za krovnu terasu su ujedno police za knjige.

Roditeljska i dječja soba povezane su walk in garderobom. Nevena tu i tamo objavi pokoji detalj iz stana na društvenim mrežama. Pogledajte kako izgleda.

 

Pročitajte više