Stara-nova ljubav: Stipe Drviš "mazi i pazi" odbojkašicu Eriku Komel

POLUFINALNI meč ATP Studena Croatia Opena između Nikolaja Davidenka i Jürgena Melzera privukao je velik broj poznatih na tribine teniskih terena u Umagu. Boksač Stipe Drviš je u publici izmjenjivao nježnosti, poljupce i češkanja s odbojkašicom prvoligaša OTP banke iz Pule, Erikom Komel, koja ga je u jednom trenutku čak počela i masirati. Dobro raspoloženi, nisu se dali omesti u pokazivanju privrženosti jedno drugome. Zanimljivo je da je Komel sa Drvišem u vezi bila dugi niz godina, prekidali su, ali se ljubav, sudeći prema fotografijama, ponovno probudila.

U svečanoj loži smjestila se Slavica Ecclestone u društvu predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, koji je zbog njenog dolazak morao otkazati sudjelovanje na VIP turniru koji magazin "Jet Set" organizira u Umagu.

Slavica i Zlatko su dugogodišnji prijatelji, nedavno ih se moglo vidjeti kako uživaju u tenisu zelenih Wimbledonskih terena, kao i na Davis Cup susretu Hrvatske i Čilea u Poreču. Elegantna, u crnom kompletu, raspuštene kose, Slavica je naprosto zračila. Slavicu se također moglo vidjeti i u društvu fotografa Stefana Lupina s kojim je i stigla do teniskih terena.

U publici i legendarni Alberto Tomba

Tik do njih u Vip loži su se našli Franjo i Arna Luković te Gordana Tomičić. Polufinalni meč pozorno je pratila i Vanja Rupena u društvu svojih prijateljica. Svjetski poznati skijaš Alberto Tomba također je pratio polufinalni meč iz svečane lože. Gradonačelnik Umaga Villi Bassanese sjedio je u blizini saborske zastupnice SDP-a Tanje Vrbanac, Ive Josipovića, predsjednice uprave Istraturista Gordane Tomić i Slavena Letice.

U Umagu se od 27. srpnja do 2. kolovoza održava teniski turnir ATP Studena Croatia Open. Juan Carlos Ferrero (ESP) pobjedom nad Andreasom Seppi (ITA), 2:1 u setovima, osigurao si je nastup u finalu turnira. Ivan Ljubičić poražen je od Austrijanca Jurgena Melzera 4:6, 7:6, 6:3. Nakon Ljubičićevog i Dodigovog ispadanja, hrvatskih predstavnika više nema.

Pročitajte više