Starija kći Zdravka Čolića proslavila 18. rođendan, odrasla je u pravu ljepoticu

Foto: Instagram

ZDRAVKO ČOLIĆ je poznat u cijeloj regiji, ali privatni život drži daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Aleksandrom je već 18 godina, ali nju se u javnosti može vidjeti izuzetno rijetko, a ista stvar je s njegovim kćerima Unom i Larom. 

Njegova starija kći Una nedavno je proslavila 18. rođendan, a s nekoliko fotki s proslave pohvalila se i na Instagramu, gdje je prati nešto više od 10 tisuća ljudi. S obzirom na to da je Una prava ljepotica, nema sumnje da će ta brojka i dalje rasti. 

Iako rijetko govori o privatnim stvarima, Čola je u jednom intervjuu otkrio da mu obje kćeri imaju talenta za glazbu, no priznao je i da se nada da se neće baviti njegovim poslom. 

"Jesu muzikalne, ali ne bi trebalo da se bave istim poslom. Lijepo je da budu muzički prisutne, ali samo to", rekao je za novi.ba

U istom je intervjuu objasnio zašto se s obitelji ne voli slikati za medije. 

"Što znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se mi namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija kćerka kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novinama, kaže da njoj to nije važno. Ali danas kada neko nešto lajka, e onda im je drago", otkrio je. 

Pročitajte više