Stefany Hohnjec: Bila sam vani s prijateljem iz Dubaija, nismo zajedno, što bude, bit će

STEFANY HOHNJEC zaintrigirala je medije kada se ovog vikenda pojavila na koncertu Sergeja Ćetkovića. Naime, manekenka se pojavila u društvu tamnoputog mladića, a svi su pretpostavili da se radi o njezinoj novoj ljubavi. Ipak, Stefany je za Index otkrila kako je riječ o njezinom prijatelju iz Dubaija te kako se između njih ne događa ništa ozbiljno.

"Nemam komentara u vezi našeg odnosa. Ne želim prerano pričati o nečemu, niti govoriti o nečemu što nije sigurno. Kad budem u vezi i kad budem imala dečka onda ću to priznati i onda ću to objaviti pred svima. To je inače bila ekipa iz Dubaija, došli su pa smo onda išli s njima malo vani. Ne bi komentirala naš odnos, što bude, bit će. Znamo se još otkad sam bila u Dubaiju. Svi su došli ovdje i bili smo u velikom društvu", rekla je manekenka.

Rekla nam je kako je već navikla da mediji od muhe rade slona te je to ne smeta. Osim što još uvijek nije u vezi, rekla nam je i kako se mora riješiti bivšeg dečka do kraja. "Prvo se bivšeg moram riješiti do kraja. Nadam se da će me putiti na miru. Još uvijek me kontaktira, to je valjda normalno, to tako mora biti, a valjda će i to uskoro završiti", zaključila je Hohnjec.

Pročitajte više